Stoeptegels met tekst   > Terug naar voorpagina van De Ridder Dichters website <

Video's Aanleg Stoeptegelroutes herplaatst
Het was 21 mei 2014. De dag van de aanleg van drie zogenoemde stoeptegelroutes. Een verslag in 3 delen.
Video Faas van Rietschoten 2014-2016

Tezamen trokken de 3 video's over de 1000 weergaven. Na een tijdelijke verwijdering en herplaatsing begon de telling weer bij 0. Video's zijn HD-kwaliteit - 720p en 1080p.

Nog iets: Geluid niet goed? Gebruik koptelefoon maar draai vóór te beginnen eerst de volumeknop terug om niet pijnlijk overvallen te worden door te hard geluid; of sluit computer aan op versterker-luidsprekers.


>> 1. Video Drievliet-Het Zand <<.

lijn
Begeleiding: Jazz, piano. Op de verkeersbewegingen op de Vlietlaan en de rotondes.

>> 2. Video Rijsoord <<.

lijn
Begeleiding: Rijsoordse Stoeptegel Wals. Op zomaar wat dobberen op de Waal.

>> 3. Video Ridderkerk Centrum <<.

lijn
Begeleiding: Dance energiek: Faas, Fast, Faster. Op het uitgaanscentrum Ridderkerk.
Aantekening: In het verslag in de derde video zijn de teksten op de locaties 'Achter het gemeentehuis' en 'Parkeerplaats tegenover bakker Voordijk' om liedtechnische reden verwisseld. (Foto FvR, 3 november 2015, 28 januari 2016)
lijnlijnlijn lijn

 

Stoeptegels met tekst

Als symbool voor de 3 Ridderkerkse stoeptegelroutes is woensdag 21 mei 2014 om 14.00 uur zo'n tegel met tekst gelegd in het trottoir voor de Wereldwinkel in Ridderkerk-Centrum.

Wethouder Marten Japenga ging bij zijn eerste optreden door de knieën voor de 'vrede voor / mensen in / alle landen / zonder grenzen' tegel. Met Ridder Dichter Emmy Mulder. Daaronder op de foto kijkt wethouder met de aanwezige Ridder Dichters toe bij de professionale afwerking.


Belangstelling van Kinderopvang Mundo voor de nieuwe tegel voor de deur, met de tekst: een pad zat / in een kikkerbad / een kikker op / een tegelpad.
(Foto FvR 21 mei 2014, 28 januari 2016)

<>